Senia – andet og mere end en succesrig it-virksomhed

Af Flemming Jansen

Siddende i selskab med Per Mariager og Michael Thyrrestrup Pedersen på firmaet Senias kontor på den ene af virksomhedens to afdelinger på adressen Bejlerholm 6 i Nørresundby er man ikke i tvivl – den nordjyske virksomhed Senia er andet og mere end en dynamisk og succesrig it- forretning. Engagementet og entusiasmen lyser nemlig ud af de to firmafolk, når de fortæller en spændende og inspirerende historie om, hvordan de driver deres virksomhed på en måde, hvor også det sociale og samfundsmæssige engagement er i højsædet. Styrende værdier for den forretningsmæssige aktivitet er nemlig, at man til stadighed lægger vægt på den lokale forankring i alle de områder, hvor man leverer internet til kunderne.

Bred vifte af sponsorater med til at styrke lokalsamfundene
Det kommer til udtryk via en bred vifte af sponsorater til eksempelvis lokale idrætsforeninger. Således er Senia sponsor i bl.a. mange små klubber – herunder hovedsponsor i ”Nordens Paris” , hvis klubkasket ligger på kontoret.  ”Nordens Paris” er en seriefodboldklub stiftet af AaB-spilleren Lukas Andersen. Også en bred vifte af andre sponsorater sætter sit synlige præg på Senias kontorer. Det drejer sig om bl.a. Jammerbugt FC og moderklubben Jetsmark IF samt en række både elite- og breddeklubber i Aalborg og omegn. – Som kunde hos Senia får man sågar lejlighed til selv at være med til at præge sponsoreringen, idet der på fakturaen er indeholdt et støttebeløb, som kunden selv aktivt kan bestemme anvendelsen af og dermed være med til at bestemme, hvor sponsorkronerne skal gå hen. Beløbet er fradragsberettiget på selvangivelsen, oplyser Per og Michael, der lægger stor vægt på kundeinddragelsen i beslutningsprocessen. Ifølge gældende skatteregler kan kunden vælge at tilgodese op til 2 klubber. – Hovedtanken bag hele konceptet er, at kundernes penge kommer ud at gavne lokalt. Hertil kommer, at  så stor ren del som muligt af virksomhedens overskud gives videre til lokal udvikling og lokale formål. Senias hjertesag med at støtte lokalt vil være et fokus, som bliver yderligere forstærket fremover, lyder det fra firmaet. Vigtigt for Senia og de værdier, virksomheden har fokus på, er kort og godt, at man kommer helt ud i de lokalsamfund, som er virksomhedens dækningsområde.

Senia – en dynamisk virksomhed i stadig udvikling og vækst
It-virksomheden Senia har eksisteret i fire år under det nuværende navn, men aktiviteterne startede allerede for ti år siden, hvor man begyndte at levere internet til Fuzion i Århus. For fire år siden startede Senia som nævnt. I begyndelsen var det nærmest som et ”hyggeprojekt”, fortæller Per Mariager, men hurtigt begyndte det at gribe om sig, og Senia beskæftiger i dag 16 faste medarbejdere samt en række freelancere, oplyser Per Mariager, ligesom man meget gerne tager elever og praktikanter ind. Virksomheden har i dag flere danske detailkæder som kunder, som der leveres internet og it-konsulentydelser til. Også mange private kunder har fået øje på de kvalitetsprodukter, Senia er også på vej til at tilbyde levering a netværk til 3500 hjemmearbejdspladser.– ”Senia Home” hedder den del, der rummer ydelserne til private hjem og mindre virksomheder, mens den del, der har de større virksomheder som målgruppe, hedder ”Senia Networks”. Den hastige udvikling af aktiviteter og den voksende volumen på markedet har endvidere betydet, at Senia har et nyt A/S på trapperne, som skal styre administrationen og markedsføringen med en kommerciel direktør i spidsen, forklarer Per Mariager. – Det afspejler alt sammen Senia som en dynamisk virksomhed i stadig udvikling og vækst.

Gennemsigtighed og faste priser på ydelserne
Tilbage står som det, der binder alle dele af Senia sammen, den værdi, der handler om hele tiden at give noget tilbage til de respektive lokalsamfund. Via diverse handelsplatforme er Senia løbende i vækst og satser på at blive landsdækkende med levering af ydelser til såvel private som erhvervsdrivende. En kommende udvidelse af sortimentet af produkter vil være tilbud om også at levere TV-pakker. Og så er det værd at bide mærke i, at når det gælder prisfastsættelsen, så lægges der hos Senia stor vægt på gennemsigtige priser, idet hele Senias forretningskoncept bygger på faste priser fra start til slut, så kunden på intet tidspunkt kommer til at opleve ubehagelige overraskelser.

Virksomhed med et hjerte, der banker for HELE samfundet
Senia – en dynamisk, professionel, sober og ærlig leverandør af internet og it-løsninger til private og erhverv – og samtidig en god og værdfuld medspiller, når det gælder udvikling og trivsel i lokalsamfundet. En moderne og effektiv forretning med et hjerte, der banker for hele samfundet….!

Se mere på deres hjemmeside

You may also like

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *