Aabybro skov og have præsenterer teknologisk nyhed – robotklippere uden kanttråd!

Af Flemming Jansen

Ved årsskiftet gennemførte Aabybro Skov og Have med adresse på Fristrupvej 15 A med facade ud mod Omfartsvejen omkring Aabybro et generationsskifte, og det kendte firma drives nu af en duo bestående af Kristian Hammer og Anders Svane Vibæk. Sammen med deres medarbejdere servicerer de en stor kundekreds med alt, hvad man kan ønske sig, når det gælder skov og have. I deres varesortiment finder man en bred vifte af moderne maskiner til området, lige fra det mest gængse til højt teknologisk avancerede specialmaskiner.

Robotalderen i fuld gang – nu også uden kanttråd
De senere år har man hos Aabybrofirmaet sagt goddag til robotalderen, når det gælder robotplæneklippere. De har været og er fremdeles på kraftig fremmarch på markedet. Generationsskiftet er således ikke den eneste nyhed hos Aabybro Skov og Have. Kristian og Anders kan nemlig nu tilbyde deres kunder den nyeste teknologiske opfindelse, når det gælder robotplæneklippere. De kan nu fås i en udgave, der er satellitstyret, således at brugerne kan undgår etablering af kanttråd omkring det areal, der skal betjenes af robotten. I den forbindelse er det også værd at nævne, at man i dag kan tilbyde kunderne robotklippere, der kan klare et areal på op til 75.000 m2, fortæller Kristian og Anders. Samtidig er de robotklippere, der er specialdesignet til de små haver med mindre græsplæner stadig meget populære og efterspurgte, fortæller de. Selv om vi taler om robotklippere designet til de mindre græsplæner, så har de ikke desto mindre en batterikapacitet, der kan klare græsplæner med et areal på op til 6000 m2.

 

Ejerne af Aabybro Skov og Have, Kristian og Anders.

Førende på verdensplan
Det er ikke tilfældigt, at Husqvarnas batteridrevne maskiner er førende på verdensplan, idet mange års forskning og innovation har bevirket, at Husqvarna er af topkvalitet på alle parametre. Eksempelvis kan enhver græsplæne blive et smukt græstæppe med brug af en pålidelig robotplæneklipper. Det er både en fryd for øjet og en kilde til glæde og velvære for haveejerne og brugerne af haven i det hele taget. Hertil kommer, at en batteridrevet robotklipper er helt støjfri til glæde for både brugeren selv og for naboerne (!). Den biologiske klipning, hvor meget skarpe knive klipper græsset en lille smule ad gangen er tillige med til at gøre plænen fri for mos, ligesom de helt små afklip falder ned på plænen og gøder den, så den holdes sund og grøn. Hermed spares der også en del af udgifterne til gødning. Det er endnu en blandt mange fordele.

Batterirevolutionen i fuld gang
Robotterne har nu været på markedet i nogle år, og de har vundet mere og mere indpas, hvortil som nævnt nu også kommer det nyeste skud på stammen, nemlig robotklipperen uden kanttråd, fordi den er satellitstyret i stedet for. Det gennemgående mærke hos Aabybro Skov & Have er Husqvarna. Det er et anerkendt og driftssikkert mærke, som man har masser af gode erfaringer med. Faktisk kunne Aabybro Skov og Have for et par år siden fejre 25 års jubilæum med robotter. Samtidig med den store fokus på robotter, konstaterer Kristian og Anders, at batteridrevne skov- og havemaskiner generelt er særdeles efterspurgte. Forklaringen på det er den store interesse for klima, miljø og bæredygtighed. Batterirevolutionen er i fuld gang, og hos Aabybro Skov og Have er man til enhver tid på omgangshøjde med udviklingen. Varesortimentet og værkstedet opgraderes løbende med henblik på at leve op til de kvalitetskrav, der stilles til det moderne marked på området. Ved overholdelse af de forskrevne serviceeftersyn kan forbrugerne således opnå en 5 års garanti på deres robotter og dermed sikre sig et moderne udstyr, som kan holde år efter år.

Velkommen til foråret med Aabybro Skov og Have
Aabybro Skov og Haves to indehavere og deres medarbejdere er som en af de største Husqvarnaforhandlere i landet altid opdateret fagligt på højeste niveau, ligesom en udstrakt personlig kundeservice er i højsædet. Det er derfor ikke nogen tilfældighed,, at kunder fra nær og fjern valfarter til den dynamiske virksomhed, ligesom de ansatte gerne kører ud tl kunderne for på stedet at give dem professionelle råd og vejledning – og der afkræves ikke noget ekstra gebyr i den anledning. Kvalitetsprodukter, højt fagligt professionelt niveau samt en udstrakt service – det er varemærkerne for Aabybro Skov og Have. Velkommen til foråret med Aabybro Skov og Have – her finder du al den hjælp, du har brug for, så det bliver ekstra grønt og frodigt….!

Se mere på deres hjemmeside

 

You may also like

Comments are closed.

More in Have