– salg og service på superliga-niveau!

Af Flemming Jansen

På adressen Teknologiparken 2 i Aabybro ligger der et mekka for bilentusiaster, nemlig Højbogaard Biler. Her finder du en 1800 kvm. stor biludstilling med et bredt udvalg af nyere brugte kvalitetsbiler og et tilsvarende bredt udvalg af forskellige bilmærker og typer af biler. Er du til benzin eller diesel, er der fremdeles masser af muligheder, ligesom de nye biltyper hybrid og rene el-biler også er en voksende del af paletten.

Attraktive værkstedstilbud
Tilknyttet den store salgsafdeling, der tiltrækker kunder fra nær og fjern er også et kvalitetsværksted, som er en del af AUTOPARTNER kæden med al den tryghed, det betyder, når bilen skal repareres. Apropos værkstedsdelen så tilbyder Højbogaard Biler 20% rabat på alle mekaniske reparationer og serviceeftersyn samt efterfølgende 10% på efterfølgende opgaver. Reparation og service gælder alle bilmærker Og så er man hos Højborgaard Biler endvidere valgt at gå den grønne vej med fokus på el- og hybridbiler, som værkstedet således er komplet gearet til at servicere. Så den nye grønne trend giver ekstra travlhed både i salgsafdelingen, og når det gælder servicetjek. Uanset bilmærke så tilbyder Højbogaard Biler en gratis gennemgang af køretøjet, inden der foretages service, eller inden bilen skal til syn. Det betyder tryghed for kunden og et gensidigt tillidsforhold, som Højbogaard Biller – og garanteret også kunden – lægger stor vægt på. Kære bilejer – hvad vil du mere? – Udover reparation og service af alle bilmærker og biltyper indbefattet registrering i en digital servicebog tage dygtige og kompetente fagfolk sig af autoskader, stenslag, rudeskift, aircondition-service, vejhjælp samt alt inden for dæk og meget, meget mere. Vil du vide mere, så kig på hjemmesiden www.hbg.dk

Salgsudstilling med et eldorado af tilbud for enhver smag
Og sideløbende med værkstedsdelen står salgsafdelingen klar med et bredt udvalg af nyere biler af alle mærker og typer, når det gælder køb, salg eller leasing. Din gamle bil tages gerne i bytte, og som sagt repræsenterer den store salgsudstilling et eldorado af tilbud for enhver smag. Som potentiel bilkøber går du aldrig forgæves hos Højbogaard Biler i Teknologiparken i Aabybro. Udstillingen byder altid på mindst 100 topklargjorte nyere biler, fortæller Mikkel, der til daglig leder driften af Højbogaard Biler. –  Han kan glæde sig over, at det dynamiske bilfirma faktisk sælger biler til kunder i hele Danmark. Mikkel kan således fortælle, at mange køber en ny bil ubeset og får den leveret til døren i det ganske land. Det er virkelig et spørgsmål om tillid! Men som Mikkel selv udtrykker det: ”Du skal bare sørge for at have en god vare!” – Sådan!

Velkommen til en god biloplevelse hos Højbogaard Biler
Mange vælger selvfølgelig også at tage sig en tur i den inspirerende salgsudstilling på jagt efter drømmebilen og med sagkyndig råd og vejledning lige ved hånden. – Og når bilen er fundet og beslutningen om køb taget, så er Højbogaard Biler naturligvis  også klar med et tilbud om en særdeles fornuftig finansieringsordning! – Når du besøger Højbogaard Biler i Teknologiparken 2 i Aabybro, møder du således ikke blot optimale fysiske rammer, men oplever samtidig, at det, der foregår inden for de flotte rammer, også er af høj kvalitet. Det gælder salg, servicering, reparation og finansiering. Du er som bilkøber og bilejer i trygge og sagkyndige hænder hele vejen igennem. Mikkel og hans medarbejdere står klar til at tage imod såvel gamle som nye kunder i et målbevidst arbejde på at bevare og udbygge den tillid, som bilfirmaet har opbygget gennem tiden og løbende bygger videre på. – Velkommen til en god biloplevelse hos Højbogaard Biler!

You may also like

Comments are closed.

More in Biler