6 millioner liter vand… og meget mere!

Rejs under havets overflade og mød hajer, elegante rokker og andre havdyr i tusindvis. Velkommen til Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium i Hirtshals.

Kig en legesyg sæl i øjnene
Mød Danmarks største rovdyr ansigt til ansigt i det store, udendørs anlæg. I undervandstunnelen kan du se de nysgerrige sælers elegante og hurtige bevægelser under vandet.

Ud under åben himmel
Oplev det nye, lækre udendørsområde Ved Fyret, med flotte grønne arealer, kuperet terræn og en soppebæk med rigelig plads til både leg og afslapning. Nyd madpakken i et af de seks shelters udstyret med bænke og borde.

Kæmpe forårstema!

Fantastiske fabeldyr og hæslige havmonstre!
Hvad har en narhval at gøre med en enhjørning? Findes Loch Ness-udyret mon? Og hvad kommer sagnene om havfruer egentligt fra? Disse spørgsmål og mange andre bliver stillet og måske svaret på når man går på opdagelse i den store temaudstilling om fantastiske fabeldyr og hæslige havmonstre. Man kommer tæt på legenden om sælkvinden, hører om Moby Dick og andre monsterhvaler. Gæsterne er med til opklare hvad der er sandt eller falsk – ikke så nemt som man umiddelbart tror.

Se mere på der hjemmeside

You may also like

Comments are closed.

More in Dyr