Af Flemming Jansen

Spørger man indehaveren af Garant Tæpper & Gardiner ApS i Brovst, Kent Hjørringgaard, om man har kunnet mærke de sidste par års ekstraordinære situation i Danmark med restriktioner, nedlukninger og nul ferierejser til udlandet, er svaret klart. Men i modsætning til situationen i mange andre brancher, så har man hos Garant i Brovst oplevet en kraftigt stigende efterspørgsel på varer og tjenesteydelser fra ikke mindst de mange sommerhusejere. Vi kører rigtig meget ud til sommerhusene i Jammerbugten, fortæller Kent Hjørringgaard, der har måttet hyre ekstra personale for at kunne efterkomme de mange ordrer, der løber ind på bl.a. markiser, screenes og parasoller. At danskerne holder ferie i Danmark har virkelig sat sig spor i omsætningen af disse og en lang række andre varetyper.

En gulvafdeling med masser af muligheder
En af dem, der det seneste halve år er blevet en del af med-arbejderteamet hos Garant i Brovst, er Anders. Han kommer fra et job hos Stark i Aabybro og har i dag især som sit arbejdsområde at tage sig af firmaets gulvafdeling. Og når det gælder såvel indendørs gulvbelægning som udendørs klinker er der nok at rive i, skulle vi hilse fra Anders og sige! – Han kan sammen med de to øvrige medarbejdere i afdelingen præsentere kunderne for et rigt udvalg af forskellige gulvtyper og udendørs belægninger i alle varianter og prisklasser. Udvalget er meget bredt for ikke at sige enormt, så er du på udkig efter et nyt gulv eller ny udendørs klinkebelægning, så går du ikke forgæves hos Garant i Brovst. – Eksempelvis fortæller Anders, at man kan tilbyde løsninger, hvor den klinke, der ligger inde i huset, kan føres videre uden for på den tilstødende terrasse blot i dobbelt tykkelse, så man får en fantastisk helhedseffekt. Måske en dyr løsning, javel, men til gengæld en løsning af høj kvalitet og storherlighedsværdi, lyder det fra Anders.

Stor og engageret personalestab servicerer kunderne på bedste vis
Også alle tænkelige typer af trægulve i diverse varianter og prisklasser finder du i Garants gulvafdeling, hvor de tre medarbejdere står klar med professionel og personlig rådgivning til hver eneste kunde med det formål at opfylde netop det individuelle behov, der er relevant. – Der er som sagt gang i butikken på Merkurvej 2 ved rundkørslen ind til Brovst by, så de tre medarbejdere i gulvafdelingen suppleres af yderligere 3 ekspedienter i butikken generelt, 2 gardinmontører, der kører ud til kunderne samt ikke færre end 10 gulvmontører, som sørger for at udvikle de gedigne materialer købt i Garantbutikken til unikke gulve og udendørs belægninger hjemme hos kunderne. Den 18 mand store personalestab hos Garant tæpper & gardiner i Brovst er en passende blanding af svende/færdiguddannet personale og lærlinge.


Anders viser her et lille udvalg af det store gulvsortiment, som du finder hos Garant i Brovst.

Garant – en verden fuld af inspiration
Der er mange rigtig gode grunde til, at man ikke kører forbi, når man passerer rundkørslen ved Brovst. Har man nye planer om boligforbedringer ligger Garant nemlig på Merkurvej 2  – det varer kun få sekunder at få parkeret og komme ind i butikken. Til gengæld repræsenterer den en verden så fuld af inspiration, at man bestemt ikke har travlt med at komme ud til bilen igen, før man har fået opfyldt sine interiørdrømme til boligen og/eller sommerhuset….!

You may also like

Comments are closed.

More in Bolig