“Jekas – hund og kat” i Brovst
Oplever eksplosivt stigende interesse

Af Flemming Jansen

Corona-krisen har ramt mange brancher hårdt med nedlukninger og restriktioner, mens andre brancher har oplevet fremgang og stigende kundeinteresse for deres produkter. Det gælder ikke mindst ”JEKAS – Hund og Kat” i Brovst, hvor indehaverne Jon Peter Mortensen og Aleks Wendel, kan berette om en næsten eksplosivt stigende interesse for at anskaffe sig husdyr, hvilket har givet stor efterspørgsel på et bredt udsnit af JEKAS’ produkter til ikke blot hunde og katte, men også til en lang række andre typer af husdyr som eksempelvis fugle, gnavere og fisk. De mange dyrevenner og nye ejere af kæledyr har helt naturligt givet ekstra stor travlhed i en butik som JEKAS.

Kunder fra både nær og fjern
Den del af forretningen, der hedder VEGAS er en spillehal med en bred vifte af diverse underholdningsmaskiner. Til gengæld har det 798 m2 store butikslokale med et stort og mangfoldigt varesortiment til hunde og katte samt en lang række andre typer af husdyr, summet af livlig aktivitet, ligesom der også er godt gang i omsætningen i den tilknyttede WEB-butik. Mens den fysiske butik primært frekventeres af kunder inden for en radius af 50 kilometer – d.v.s. hele Jammerbugt Kommune samt de tilgrænsende nabokommuner, så betjener WEB-butikken kunder fra hele Danmark. I ferieperioderne benytter et stort antal turister og gæster også lejligheden til at gå på opdagelse og foretage indkøb i den spændende og velassorterede butik på Vestergade 30 i Brovst.

Alle tænkelige former for vareartikler til dyr
”JEKAS – Hun og Kat” har haft til huse på den nuværende adresse i lidt over 2 år. Virksomhedens historie går imidlertid langt længere tilbage i historien. Således begyndte Jon Peter Mortensen allerede så langt tilbage som for 38 år siden at interessere sig for dyreartikler, og den nuværende forretning har eksisteret siden 2010 – altså i 12 år. Butikken rummer alle tænkelige former for vareartikler til dyr lige fra foder til dyrelegetøj, træningsprodukter, seler, transportbure samt beklædningsgenstande til især hunde og meget, meget mere. Der er ganske enkelt tale om et sandt eldorado af varetyper for dem, der interesserer sig for at give deres husdyr det bedste af det bedste, hvad enten der er tale om hund, kat, gnavere, fisk eller fugle. – Er du derfor på udkig efter en butik, der fører alt til både hund og kat samt alle fire- og tobenede venner, så vil det være en rigtig god idé at køre til JEKAS på Vestergade 30 i Brovst. Bor du langt væk, er der alternativt også mulighed for at tage en tur rundt i den tilknyttede spændende WEB-butik, ”JEKAS Hund og Kat”. Såvel i den fysiske butik som i WEB-butikken kan du simpelt hen ikke undgå at blive inspireret.

Førende på landsplan inden for salg af dyreartikler
Alskens tænkelige produkter til hund. Kat og andre dyr er således det bærende fundament i den dynamiske Brovst-butik. Det var som nævnt Jon Peter Mortensen, der i sin startede det hele, og da svigesønnen Aleks Wendel så på et senere tidspunkt indgik i en forretningsoverdragelse, fandt man, at tidspunktet var det rette til at udvide butikken. Den nye imponerende butik med et bugnende varelager af dyreartikler stod klar til at tage imod kunderne i starten af januar måned 2020 og kunderne er lige siden strømmet til JEKAS med det integrerede kioskafsnit, så der også er noget at friste med ikke blot til dyrene, men også til deres ejere.
Men det er og bliver dyrene, der er det største og stærkeste fokus på. Faktisk er JEKAS i Brovst specialister på området og i mange sammenhænge førende inden for området på landsplan. – Som man kunne læse her i bladet sidste år: ”Det er ingen sag at leve som hund og kat – når bare produkterne er fra JEKAS! Hos JEKAS er man nemlig hele vejen igennem god ved dyrene og tænker på deres ve og vel!”

You may also like

Comments are closed.

More in Dyr