Højbogaard biler i Aabybro
– salg og service af nyere kvalitetsbiler

Af Flemming Jansen

For en del år siden startede historien om Højbogaard Biler i Aabybro. Virksomheden med bilsalg tilknyttet værkstedsfaciliteter havde fra 2015 adresse på Industrivej i Aabybro. Imidlertid betød virksomhedens rivende udvikling, at de fysiske rammer blev for små. Derfor hedder Højbogaard Bilers adresse i dag Teknologiparken 2 i Aabybro. Her møder man som kunde et imponerende flot og moderne bilhus indeholdende administration, salgsudstilling og et hypermoderne værksted med alle de højteknologiske remedier samt den til enhver tid opdaterede faglige ekspertise hos personalet. Hertil kommer et stort udendørs udstillingsareal, så der er plads til de omkring 100 nyere brugte kvalitetsbiler, som altid er på lager. Der er tale om en bred vifte af alle de kendte og populære modeller og mærker, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser
Som sagt er Højbogaard Biler såvel køb og salg af biler som værstedsdelen. Hvad angår det sidste, så lægges der stor vægt på et værksted, som er helt i topform og kan yde den perfekte reparation og service til kundens fulde tilfredshed. Og ydelserne gives vel at mærke til særdeles konkurrencedygtige priser på markedet, understreger Mikkel, der til daglig leder driften af Højbogaard Biler. Reparation og service gælder alle bilmærker – ikke mindst er man hos Højbogaard Biler gået meget den grønne vej med fokus på el- og hybridbiler, hvor salget er i stærk og konstant stigning. Det giver ekstra travlhed både i salgsafdelingen, og når det gælder servicetjek. – Skal bilen til service – uanset mærke og biltype – så tilbyder Højbogaard Biler en gratis gennemgang af køretøjet, inden der foretages service, eller inden bilen skal til syn. Det betyder tryghed for kunden og et gensidigt tillidsforhold, som Højbogaard Biler lægger stærk vægt på. At værkstedet er et Auto Partner-værksted, understreger yderligere garantien for et arbejde udført på allerhøjeste faglige niveau.

Bred vifte af tilbud på værkstedet
Tid til gennemgang og service kan til enhver tid bookes online på adressen www.hbg.dk , på tlf. 60164884 eller ved personlig henvendelse på værkstedet. Og værkstedets tilbudsvifte er stor og varieret. Udover reparation og service af alle bilmærker indbefattet registrering i en digital servicebog, tager dygtige fagfolk sig af autoskader, stenslag, rudeskift, airconditionservice, vejhjælp samt alt inden for dæk og meget, meget mere. Vil du vide mere, så kig på hjemmesiden www.hbg.dk

Sælger biler til kunder i hele landet gerne leveret ved døren
Hvad angår salgsafdelingen, så sælger Højbogaard Biler til kunder i hele landet. Således fortæller Mikkel, at mange køber ny bil ubeset, og Højbogaard Biler leverer til døren i det Danske land. Den måde at handle på er virkelig en tillidssag, og Mikkel kender opskriften på at nyde denne store tillid hos kunderne. Som han siger: ” Du skal bare sørge for at have en god vare!” – Sådan! Mange vælger naturligvis også at tage sig en tur i den imponerende salgsudstilling på jagt efter drømmebilen og med råd og vejledning lige ved hånden. – Nævnes skal endelig, at  en del af en god bilhandel er naturligvis også er finansieringen, og  på det områder er Højbogaard Biller sandelig også leveringsygtig med særdeles fornuftige finansieringsordninger.

Velkommen hos Højbogaard Biler
Når du skal enten skifte bilen ud til en nyere model og/eller have din bil efterset og serviceret. På adressen Teknologiparken 2 i Aabybro møder du ikke blot optimale fysiske rammer. Alt det, der foregår i de flotte fysiske rammer er af lige så høj kvalitet, hvad enten det gælder, salg, servicering, reparation eller finansiering. En god handel er et tillidsspørgsmål. Det ved man alt om hos Højbogaard Biler – derfor anstrenger Mikkel og hans medarbejderstab sig løbende for at bevare og udbygge den tillid, bilfirmaet har opbygget gennem tiden og bygger målbevidst videre på.

– Vi står klar til at hjælpe om det er i salgs eller værkstedsafdeling!

Læs mere på deres hjemmeside

You may also like

Comments are closed.

More in Biler