Den 31. oktober markerede åbningen af Serpia, Pia Kjær Thomsens nyeste forretning, beliggende på Postvænget 2c i Aabybro. Med en erfaring på 16 år som selvstændig erhvervsdrivende inden for laks gennem virksomheden Serpia Salmon, udvider Pia nu sin aktivitet til også at inkludere en butik med fokus på delikatesser og forskelligt interiør.

Butikken har netop afsluttet sin anden uge, og ifølge indehaveren selv er reaktionen fra lokalsamfundet positiv. Især kvinder har strømmet til det nyindrettede butikslokale, hvor Serpia tilbyder et sortiment af delikatesser samt diverse interiørprodukter som tæpper, puder og potter.

“Vi har indrettet butikken fint med vores delikatesser og forskellige andre produkter, interiør, tæpper, puder og potter. Vi har på vores Facebook-side lavet nogle ja-tak tilbud, og mange har allerede fundet vej til os på Postvænget 2c i Aabybro,” fortæller Pia Kjær Thomsen til

Pia har været selvstændig i 16 år med Serpia Salmon, en virksomhed der køber laks i Norge og sælger dem videre til producenter i Danmark og andre steder i Europa. Den nye butik på Postvænget skal fungere som et supplement til hendes eksisterende virksomhed og give hende mere direkte kundekontakt med lokalområdet omkring Aabybro, hvor hun selv bor.

For at hjælpe med driften af butikken har Pia ansat en medarbejder udover hendes to børn på 11 og 14 år, som også yder en håndsrækning i butikken.

Pia Kjær Thomsens historie er også præget af en tilbagevenden til Aabybro for 13 år siden, efter at have startet sin virksomhed i Søborg (København) og senere delt kontorfællesskab i Aalborg. Da muligheden for at etablere sig på Postvænget i Aabybro opstod, greb hun chancen og udvidede dermed sit forretningsområde. Udover butikken har hun også planer om at realisere sin drøm om en café, hvor folk kan nyde kaffe og te udenfor butikken under en stor markise.

Pia Kjær Thomsen, barnefødt i Biersted, har haft en varieret karriere. Efter gymnasietiden var hun au pair i Frankrig og studerede fransk ved universitetet i Aalborg, hvilket førte hende til en uventet karrierevej inden for fiskeeksport. Hendes behagelige stemme og engagement har bidraget til hendes succes som en dedikeret sælger af laks både nationalt og internationalt.

På trods af hendes lange rejse fra barndommens landlige omgivelser til det travle forretningsliv har Pia formået at skabe en harmonisk forbindelse mellem hendes passion for laks og driften af en butik med delikatesser og interiør i Aabybro. Serpia synes at være mere end bare en butik; det er en manifestation af Pias dedikation til laksens verden, kombineret med ønsket om at bringe noget unikt og lokalt til Aabybro. Når du besøger Postvænget 2c, kan du forvente mere end blot en butik; du kan forvente en smagsoplevelse og en varm velkomst fra Pia og hendes dedikerede hold.

You may also like

Comments are closed.

More in Bolig