Gå forårets fester i møde i modelækkerier fra Skatka

Teamet hos Skatka Modelækkerier er så klar til den lyse tid. Ikke alene bugner hylderne med lækre nyheder, den nye webshop er også kommet flyvende fra start, og kunder fra hele landet har fundet ud af, at den nordjyske butik kan noget helt specielt. Både i butikken og på nettet.

Af Anne Falck

Sjældent er et forår budt mere velkommen end denne gang.

Jane Skatka, indehaver af Skatka Modelækkerier, stråler om kap med forårssolen. For nu er verden atter vågnet op, og efter de seneste par år med usikkerhed og aflysninger er der nu en masse fester og fejringer, der skal indhentes. Og det kan mærkes hos Skatka Modelækkerier.

– Det er simpelthen så dejligt, at vi er ved at nærme os noget, der minder om en normal hverdag igen. Godt nok løber vi hurtigt i den her tid, men det har vi det heldigvis også bedst med, kommer det med et stort smil fra Jane.

Påskeåbent og webshop
Lige nu er alle de nye forårsvarer klar til påsken, og butikken, der ligger lige ud til hovedvejen syd for Aabybro, har ekstraordinært åbent både torsdag, fredag og lørdag fra kl. 10 til 15 i påskedagene.

Som noget nyt kan kunder fra hele landet nu også gå på opdagelse mellem alle modelækkerierne på nettet. Siden efteråret har Skatka Modelækkerier nemlig satset stort med lanceringen af en webshop, der rummer alle de varer, der også findes i den fysiske butik

Jane lægger ikke skjul på, at det var et stort skridt at åbne en webshop. En ting er alle de praktiske opgaver i den forbindelse, som hun og hendes team har måttet sætte sig ind i og lære, noget helt andet er den ånd, som kendetegner Skatka Modelækkerier, og som kunderne sætter så stor pris på, at de gerne kommer igen og igen. For Jane sælger ikke bare tøj. Med et skarpt og kærligt blik for sine kunder, deres forskelligheder og individuelle behov, viser hun, at hun har hjertet med i det, hun gør, og hun har stor forståelse for, at det at købe tøj kan handle om meget andet end bare at finde et par nye bukser, der passer.

Ærlig og kærlig rådgivning
– Vi kvinder har desværre alt for nemt ved at få øje på vores egne fej og mangler, når vi ser os i spejlet. Men for mig er det vigtigt at sende et klart budskab om, at man sagtens kan være både velklædt og lækker, også når man er 1,60 høj og ikke er en størrelse 36. Det prøver jeg selv at leve op til, så kunderne kan bare kigge på mig, hvis de er i tvivl, siger Jane med et smittende smil.

Og netop det med at kunderne hos Skatka Modelækkerier kan spejle sig i et rigtigt menneske, der uden de eftertragtede idealmål trives i sin krop og hviler i sig selv, er noget af det, der gør butikken så unik. Her kan man blive vejledt og rådgivet på en både ærlig og kærlig måde, og hvordan skal man dog kunne overføre det til en webshop, spurgte Jane sig selv, da hun tog springet og gik online.

Kunder kommer langvejs fra
Men alle hendes betænkeligheder er allerede efter nogle få måneder blevet gjort til skamme.  For ikke alene har webshoppen faktisk fået endnu flere kvinders øjne op for det lille guldæg ved hovedvejen nord for fjorden. Mange af de nye kunder kommer sågar kørende langvejs fra for selv at hente de ting, de har udset sig på webshoppen.

– Det havde vi godt nok ikke forventet. Men vi har haft kunder, der er kommet kørende helt fra det sydlige og vestlige Jylland. De har måske søgt på deres favoritmærke på nettet, og så har de fundet frem til os ad den vej. Og så har de simpelthen lavet en udflugt ud af det, lyder det fra en glædeligt overrasket Jane.

Og ånden fra butikken er med på nettet. Det er nemlig Jane selv og hendes team, der agerer modeller på alt tøjet – igen for at kunderne skal kunne spejle sig i de naturlige kvindekroppe, og se, hvor flot, de kan bære tøjet.

Stærke brands til voksne kvinder
Både butikken i Aabybro og webshoppen er førende på et populært brand som Black Label, ligesom Skatka også eksklusivt har et mærke som tyske Annette Görtz på hylderne. Og som noget helt specielt får Skatka designet sit eget støvlemærke, Lofina, så du altid kan finde et par støvler, der passer til det tøj, du er faldet for.

Fælles for de mærker, du finder hos Skatka er, at de repræsenterer et kreativt og unikt design med produkter af høj kvalitet og en stil, der taler til den voksne kvinde – hvad enten man er til afdæmpede naturfarver, ren sort-hvid eller et mere farverigt udtryk.

Jane har været i branchen, siden hun var 19 år, og de mange år har givet hende en erfaring og indsigt, som kommer hendes kunder til gode i dag. Jane kan simpelthen se på sine kunder, om de har det godt i det tøj, de prøver. Og for hende er det vigtigste, at hver enkelt kunde tager hjem med lige præcis det tøj, der får hende til at føle sig som den bedste udgave af sig selv.

– Det at kunne sende en glad kunde ud ad døren, der føler sig godt tilpas i det tøj, vi har fundet frem til sammen. Så er det bare det hele værd, lyder det – igen med et varmt smil – fra Jane Skatka.

Se mere på deres hjemmeside

You may also like

Comments are closed.

More in Livsstil